• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00

Πετυχημένη διαφημιστική καμπάνια Google Ads για το νέο σας e-shop

Διαφήμιση με Google Ads

Έστω ότι έχουμε φτιάξει ένα πολύ όμορφο eshop, έχουμε τελειώσει με τους τρόπους πληρωμής, τους τρόπους αποστολής και είμαστε πανέτοιμοι να πουλήσουμε. Έχουμε κάνει την κατηγοριοποίηση των προϊόντων μας με τον καλύτερο τρόπο και την αναζήτηση τους μέσα από το site μας πολύ εύκολη.

Το μόνο που δεν πάει καλά είναι ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (eshop) είναι τόσο καινούριο και δεν το ξέρει ακόμα κανένας. Επίσης δεν υπάρχει πουθενά στις αναζητήσεις, ότι και να ψάξεις από τα προϊόντα που πουλάμε.

Αποφασίζουμε λοιπόν να κάνουμε αυτό που έχουμε ακούσει από πολλούς άλλους. Να το εμφανίσουμε στα αποτελέσματα αναζητήσεων της google μέσω Ads, ή διαφορετικά με επί πληρωμή διαφήμιση, βασισμένη στα κλικ που θα κάνουν οι χρήστες για να μπουν στη σελίδα μας.

Παρακάτω θα σας παραθέσω κάποιες σύντομες ερωτήσεις  που σίγουρα θα χρειαστεί να απαντήσετε  πριν ξεκινήσετε τις Google Ads.
1.Σε ποιους τομείς υπερέχετε σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας;
2.Ποια είναι η λίστα με τα προϊόντα που ξέρετε ότι έχετε τις καλύτερες τιμές στην αγορά και με το καλύτερο ποσοστό κέρδους;
3.Ποιες είναι οι ηλικίες στις οποίες απευθύνεστε και τις γεωγραφικές περιοχές που καλύπτεται σαν κατάστημα;
4.Ποιος είναι ο μηνιαίος ή και εβδομαδιαίος  προϋπολογισμός  που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε για την καμπάνια σας;

Τις πρώτες 3 ερωτήσεις σίγουρα ξέρετε να τις απαντήσετε. Την 4 μπορούμε να την απαντήσουμε μαζί εφόσον μας πείτε τι έχετε απαντήσει πριν.

Κι αυτό γιατί βασιζόμενοι στις απαντήσεις σας, στοχεύουμε στη σωστή κατεύθυνση, με τα σωστά προϊόντα, και το σωστό target group πελατών.
Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε να μην χάνουμε λεφτά σε άσκοπες διαφημίσεις και ο χρήστης που θα μπει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα να μετατραπεί σε ικανοποιημένος πελάτης.

Το όφελος σας είναι διπλό! Και η πώληση γίνεται και ο πελάτης θα σας προτιμήσει την επόμενη φορά που θα χρειαστεί κάτι παρόμοιο.

Αν οι Google Ads είναι κάτι που πραγματικά σας ενδιαφέρει για να έχετε σωστό αποτέλεσμα, καλό θα ήταν να να απευθυνθείτε σε κάποιον που γνωρίζει πώς να το κάνει, από το να προσπαθείτε μόνοι σας και να χάνετε χρόνο και χρήματα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Pin It