• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00

Έχετε QR code για τη σελίδα σας; Αποκτήστε γρήγορα ενα!

Το QR code του άρθρου που διαβάζετε.

Τι είναι το QR Code;

 Ίσως είναι το πρώτο ερώτημα που θα έπρεπε να απαντήσουμε.

Μια σύντομη επεξήγηση είναι η παρακάτω:    Τα QR Codes είναι τα barcodes του 21ου αιώνα: παρέχουν κωδικοποιημένες πληροφορίες και δεν απαιτούν ειδική συσκευή.    

 

Είναι αναγνώσιμα από όλες τις συσκευές που διαθέτουν κάμερα και σύνδεση στο Internet.      

Οι κωδικοποιημένες πληροφορίες μπορεί να είναι σταθερές είτε να μεταβάλλονται δυναμικά όπως οποιαδήποτε σελίδα στο web.      

Μπορούν να φιλοξενούν κείμενο , φωτογραφίες ακόμα και video!  Ουσιαστικά προσφέρουν την άμεση δυνατότητα άντλησης πληροφοριών για κάθε θέμα που διαθέτει αντίστοιχη σελίδα και φυσικά έχει το δικό του QR κώδικα.

Πως θα ωφελήσει ένα QR code τη σελίδα μας;  

Πρώτα απ όλα, όσο ανόητο και αν ακούγεται, είναι της μόδας! Μεγάλο ποσό χρηστών smartphones σκανάρουν από περιέργεια και μόνο διάφορα qr codes απλά για να δουν τι θα προκύψει!

Ακόμη και αν δεν σας αρέσει η τύπωση σε φυλλάδια/έντυπα του qr code που παραπέμπει στο url της σελίδας σας μπορεί να σας προσφέρει νέους επισκέπτες και αναπάντεχο traffic.  

To 2021 (στοιχεία Β΄εξαμήνου) πραγματοποιήθηκαν περισσότερα απο 54 εκ. σαρώσεις qr codes σε μηνιαία βάση! Χωρίς πολύ σκέψη ο αριθμός αυτός μπορεί να έχει διπλασιαστεί ίσως και τριπλασιαστεί εως σήμερα.  Επίσης είναι ένας εύκολος τρόπος να συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα σας είτε μέσω υπογραφών σε fora κτλ.  

Πως θα αποκτήσετε το QR Code;  

Με την συνεχώς αυξανόμενη χρήση της νέας (σχετικά) αυτής τεχνολογίας φυσικά υπάρχει και ο δωρεάν τρόπος.

Ο πιο σύντομος που βρήκα είναι μέσω του https://gr.qr-code-generator.com/ όπου απλά βάζετε τη διεύθυνση της σελίδας/video/εικόνας κτλ και πατάτε generate. Έτοιμο!

Για του λόγου το αληθές, ορίστε το QR code της Art On Web

QR Code της Art On Web

Pin It