Art On Web on FacebookArt On Web on Facebook

Google

 

Art On Web on TwitterArt On Web on Twitter

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένα από τα πιο σημαντικά  βήματα μια επιτυχημένης εκστρατείας marketing για κάθε οργανισμό. Η ιστοσελίδα σας, επιτρέπει στους πιθανούς πελάτες σας να έχουν την πρώτη εντύπωση για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία σας. Μία καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορεί να κάνει πραγματικά θαύματα πωλήσεων, δεδομένου ότι είναι το πιο διαδεδομένο μέσο με το οποίο μία επιχείρηση μπορεί να προβληθεί σε όλο τον κόσμο.
Ένας δικτυακός τόπος πρέπει να έχει τέτοια κατασκευή, ώστε να παρουσιάζει προϊόντα ή υπηρεσίες με εύκολη, φιλική περιήγηση για τον μέσο χρήστη του διαδικτύου.
Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων στις μέρες μας γίνεται, φαινομενικά, όλο και πιο εύκολος με τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).
Είναι όμως τόσο απλή υπόθεση, ο σχεδιασμός της εταιρικής σας ιστοσελίδας;
Η κατασκευή website δεν θα μπορούσε να εξαιρείται από τον κανόνα "ότι πληρώσεις παίρνεις".
Στο διαδίκτυο υπάρχουν δωρεάν πλατφόρμες κατασκευής ιστοσελίδων με τις οποίες μπορείτε με λίγα κλικ να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα. Είναι, όμως αυτό που εσείς θέλετε;
Στην Art On Web δεν προσφέρουμε απρόσωπη κατασκευή ιστοσελίδων. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη κάθε ιστοσελίδας γίνεται με οργανωμένο πλάνο το οποίο τροποποιείται κατάλληλα για να ταιριάζει στις απαιτήσεις και τις ανάγκες της επιχείρησής σας.Τα βήματα για τον δημιουργία της ιστοσελίδας είναι:
 • Αρχική τηλεφωνική επικοινωνία για την κατανόηση της βασικής δομής της επιχείρησης καθώς και της γενικής εικόνας των προϊόντων ή των υπηρεσιών που θέλετε να προβάλλετε στο διαδίκτυο.
 • Συνάντηση (προαιρετικά) με τον υπεύθυνο σχεδιασμού μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
 • Εκτίμηση του κόστους και συγγραφή αναλυτικής προσφοράς για την αμοιβή σε σχέση με το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας.
 • Χρονοδιάγραμμα εργασιών κατασκευής ιστοσελίδας.
 • Κατοχύρωση του κατάλληλου domain name (όνομα χώρου ή αλλιώς το όνομα του ιστοτόπου σας).
 • Δημιουργία χώρου φιλοξενίας (hosting) για τον ιστότοπό σας.
 • Αποστολή με email όλου του υλικού που διαθέτετε (κείμενα,φωτογραφίες,video) σε εμάς.
 • Κατασκευή "πρόχειρης" live ιστοσελίδας μέσα σε 3-10 ημέρες.
 • Συζήτηση για αλλαγές και βελτιώσεις στην εμφάνιση και στη χρηστικότητα. (Θα έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε online και να προτείνετε τυχόν αλλαγές σε κείμενα ή στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας).
 • Συμφωνία για την τελική μορφή της ιστοσελίδας
 • Προγραμματισμός on line εκπαίδευσης στο Σύστημα Διαχείρισης περιεχομένου.(Σε αυτό το στάδιο και εφόσον το επιθυμείτε οι αλλαγές  που θα πραγματοποιηθούν γίνονται από εσάς με την δική μας εκπαίδευση και καθοδήγηση. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από την κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων)
Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συνεργασίας μας, που είναι αναπόσπαστο τμήμα του σχεδιασμού  είναι και προώθηση της ιστοσελίδας σας.
Διότι, τι νόημα έχει να διαθέτετε ένα εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο website που περιέχει εκατοντάδες προϊόντα και δεν το βρίσκει κανένας. Η ομάδα μας παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στο διαδίκτυο καθώς και τις τάσεις που επικρατούν στο SEO.
Έτσι, η παραμετροποίηση και η κατασκευή της ιστοσελίδας θα γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε  να επιτύχετε την καλύτερη θέση κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης (Google,Yahoo,Bing κ.α.).
Το τελευταίο αλλά ίσως το πιο ουσιώδες κομμάτι είναι  η τεχνική υποστήριξη.
Εδώ νομίζω ότι  η καλύτερη τεκμηρίωση είναι τα σχόλια των πελατών μας!
Στα δείγματα ιστοσελίδων υπάρχουν σύνδεσμοι προς τις εταιρείες που έχουμε αναλάβει κατασκευή ιστοσελίδων. Ρωτήστε τους!
Εμείς θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα είμαστε κοντά σας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε καθώς για οποιαδήποτε επιπλέον εκπαίδευση χρειαστείτε. Όχι για 3 μήνες,μετά την κατασκευή του ιστοτόπου σας, αλλά, εφόρου ζωής!
 
Μην διστάζετε! Ζητείστε προσφορά τώρα!
Ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει άμεσα.

Δείτε Δείγματα Ιστοσελίδων

Σύλλογος ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Μυκόνου

Go to top