• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00

Σύστημα Διαχείρισης περιεχομένου (CMS)

Content Managent System

Η Art On Web σας παρέχει σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) για την ιστοσελίδα σας.

Τα προηγούμενα χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι ιδιοκτήτες των ιστοσελίδων ήταν η ενημέρωση των πληροφοριών της ιστοσελίδας τους.
Η αλλαγή ή ενημέρωση σε βασικά στοιχεία της εταιρείας, όπως ειδήσεις, εκδηλώσεις, ευκαιρίες εργασίας ή  στοιχεία επικοινωνίας ήταν μια εξειδικευμένη εργασία που απαιτούσε την επέμβαση προγραμματιστών ή την συνδρομή του σχεδιαστή της  ιστοσελίδας σας.

Σήμερα, η διαδικασία αυτή άλλαξε με την χρήση των συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου.

Τα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε το περιεχόμενό σας σε πραγματικό χρόνο μέσω του δικού σας διαχειριστικού τμήματος. Είναι πολύ φιλικά προς το χρήστη και έτσι οι  συντάκτες μπορούν να  αλλάζουν το περιεχόμενο στο δικτυακό σας τόπο τόσο εύκολα όσο και η αποστολή ενός e-mail ή η πληκτρολόγηση ενός εγγράφου  Word.

Αν δεν έχετε το χρόνο για να αναπτύξετε ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου, τότε μπορείτε να επιλέξετε την ομάδα Art On Web, η οποία θα σας το εγκαταστήσει και θα το παραμετροποιήσεσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ  θα σας εκπαιδεύσει να το διαχειρίζεστε μόνοι σας.

Αν πάλι εσείς θέλετε να ασχοληθείτε με τη διαχείριση του φυσικού σας καταστήματος τότε η Art On Web  θα είναι υπεύθυνη για την άμεση  ενημέρωση, του site σας, όπως και όταν το χρειάζεστε.