• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00
responsive σχεδίαση ιστοσελίδων
Τα τελευταία χρόνια τα smartphones και τα tablets έχουν μπει για τα καλά στη ζωη μας!
Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιεί μία τέτοια συσκευή για να αναζητήσει πληροφορίες στο διαδίκτυο, οπότε όλοι εμεις που ασχολούμαστε με την κατασκευή ιστοσελίδων το έχουμε λάβει σοβαρά υπόψη μας.
Έτσι σχεδιάζουμε τις ιστοσελίδες χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο κώδικα ο οποίος "αναγνωρίζει" την συσκευή που εμφανίζει την ιστοσελίδα μας.
Με κατάλληλες εντολές "λέμε" στην συσκευή τι ανάλυση εικόνας και τι γραμματοσειρά να επιλέξει, καθώς  και τι μέγεθος εικόνων να φορτώσει προκειμένου η ιστοσελίδα να εμφανίζεται σωστά στον χρήστη που περιηγείται σε αυτή.
Με αυτόν τον τρόπο, ο επισκέπτης μας, δεν είναι αναγκασμένος να  κάνει  διαρκώς scroll προκειμένου να διαβάσει τα άρθρα ή τις ανακοινώσεις μας, ενώ οι εικόνες είναι εναρμονισμένες στο κείμενο χωρίς να το καλύπτουν.

Responsive ιστοσελίδες

Η Art On Web έχει σχεδιάσει και έχει παραδώσει σε πλήρη λειτουργία αρκετές ιστοσελίδες με responsive web design.
marionapartments.gr

Η ιστοσελίδα των ενοικιαζομένων διαμερισμάτων marionapartments.gr, που βρίσκονται στην παραλιακή περιοχή μετάξυ Κουρούτας και Παλουκίου κοντά στην Αμαλιάδα.
Το template επιλέχθηκε για να ταιριάζει με την αισθητική και της απαιτήσεις του πελάτη, ενώ έχει προστεθεί και custom code προκειμένου το σχεδιαστικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό. Κατά τη διάρκεια της πρώτης κιόλας εβδομάδας λειτουργίας της ιστοσελίδας η επιχείρηση δέχθηκε κράτηση από επισκέπτη που χρησιμοποίησε smartphone για την περιήγησή του.


greektourguide.gr
greektourguide.gr

Η ιστοσελίδα  ξεναγού από την Ελλάδα που με τη responsive σχεδίαση ανέβηκε πολύ σύντομα στις αναζητήσεις που έγιναν από smartphones και tablets.
Πρόκειται για κατασκευή ιστοσελίδας  με HTML5 και CSS3.
Χρησιμοποιήθηκε επίσης βιβλιοθήκη Jquery και Font Awesome.


dimitroulas-travel.gr
dimitroulas-travel.gr

Η ιστοσελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου  ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΣ TRAVEL με έδρα τη Μαγούλα του Πύργου Ηλείας.
Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε με HTML5 και CSS3.
Χρησιμοποιήθηκαν βιβλιοθήκες Jquery και Google fonts.


praktoreia-opap.gr

Η ιστοσελίδα της εταιρείας R&C που έχει ώς κύρια δραστηριότητα την μεταφορά, κατασκευή και ανακαίνιση των πρακτορείωνν ΟΠΑΠ.
Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε σε Joomla 3, χρησιμοποιώντας  responsive template  και custom σχεδίαση για να εμφανίζονται σωστά σε όλες τις συσκευές οι παρουσιάσεις των έργων της εταιρείας.


dentaldream.gr

Η ιστοσελίδα της οδοντιατρικής κλινικής dentaldream.gr , που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οδοντικά εμφυτεύματα, θεραπείες αισθητικής(botox - υαλουρονικό), λεύκανσης, προσθετικής αποκατάστασης κλπ.
Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε με HTML5 και CSS3.
Το theme είναι one page web design βασισμένο σε Twitter Bootstrap. Χρησιμοποιήθηκαν Javascript frameworks ( Jquery, Modernizr, prettyPhoto),Google fonts, Google maps.Κράτα τοΚράτα το