• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00

Google Ads (pay per click)

Google Ads

Οι μηχανές αναζήτησης είναι ο κύριος πάροχος της επισκεψιμότητας σε ιστοσελίδες. Η αγορά αυτή είναι πολύ μεγάλη για να αγνοηθεί από κάθε επιχείρηση. Έτσι, εάν θέλετε ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για την προώθηση της ιστοσελίδας σας τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Google Ads της Google (πρώην Google Adwords), που είναι γνωστή διαφήμιση ως  PPC (Pay Per Click).

Τα οφέλη του Ads για την επιχείρησή σας:
Έχετε την δυνατότητα να εκτελέσετε πολλές διαφημίσεις ταυτόχρονα.
Αποκτάτε εξαιρετική γνώση σχετικά με το είδος και  τον αριθμό των  κερδοφόρων αναζητήσεων
Επειδή η Google στοχεύει αυτόματα τις διαφημίσεις σας, τις εμφανίζει στις  πιο σχετικές  ιστοσελίδες ανάλογα με  τα επιλεγμένα keywords (λέξεις κλειδιά) σας.

Το Google Ads είναι η επίσημη διαδικτυακή διαφημιστική πλατφόρμα της Google.
Δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και ιδιώτες να προβάλουν τις διαφημίσεις τους στο Google και το διαφημιστικό δίκτυο της.  

Όταν οι ενδιαφερόμενοι κάνουν αναζήτηση στο Google, με κάποια λέξη-κλειδί σχετική με το αντικείμενο της ιστοσελίδας σας, η διαφήμισή σας εμφανίζεται στο πάνω μέρος ή στα δεξιά της σελίδας των αποτελεσμάτων αναζήτησης. 

Με αυτόν τον τρόπο, προβάλλετε αποτελεσματικά την εταιρεία σας σε ένα κοινό που ήδη αναζητά και ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που προσφέρετε.   Επίσης, προσφέρει τη δυνατότητα προβολής των διαφημίσεων σε σημαντικές ιστοσελίδες που μπορούν να σας φέρουν πελάτες.

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία μορφών διαφήμισης, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων με κείμενο, εικόνα και βίντεο, ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε εύκολα την απόδοση της διαφήμισής σας, με αναλυτικά στατιστικά.  

Πλεονεκτήματα  

Στοχευμένη προβολή: Το Google Ads απευθύνεται στοχευμένα σε εκείνους που αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Μετρήσιμα αποτελέσματα: Προσφέρει πλήρη εικόνα σχετικά με την αλληλεπίδραση των επισκεπτών του ιστότoπου σας και συνεπώς μπορείτε να αξιολογήσετε την απόδοση της προβολής. 

Ελάχιστο κόστος: Δεν υπάρχει ελάχιστος προϋπολογισμός και δίνει έτσι τη δυνατότητα να διαφημιστούν ακόμη και μικρές επιχειρήσεις. Επιπλέον οι επιχειρήσεις χρεώνονται εφόσον κάποιος κάνει κλικ στις διαφημίσεις. Για όσους δουν τις διαφημίσεις σας δεν πληρώνετε απολύτως τίποτα. 

Μεγάλη ευελιξία: Οι διαφημίσεις μπορούν να προβάλλονται τις μέρες και ώρες που είναι πιο αποδοτικό για την επιχείρηση σας. 

Τι σας προσφέρουμε 

 
  • Μελέτη και στρατηγική επιλογή των καταλληλότερων λέξεων / φράσεων.   
  • Ανάλυση του ανταγωνισμού και των θέσεων κατάταξής τους.   
  • Σύνταξη της διαφημιστικής καμπάνιας.    
  • Ορισμός των επιθυμητών περιοχών.    
  • Καταγραφή και αξιολόγηση των ποιοτικών αποτελεσμάτων.    
  • Αναλυτικά reports επισκεψιμότητας / Google Analytics τα οποία θα αποστέλλονται σε μηνιαία βάση.