• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00

Προώθηση ιστοσελίδων

Κάθε φορά που πληκτρολογείτε ένα ερώτημα σε μια μηχανή αναζήτησης όπως το Google και πατάτε "enter" λαμβάνετε μια λίστα με τις  ιστοσελίδες που περιέχουν αυτόν το όρο. Οι χρήστες του διαδικτύου έχουν την τάση να επισκέπτονται ιστοσελίδες που βρίσκονται στην κορυφή αυτής της λίστας,γιατί πιστεύουν ότι αυτές είναι πιο σχετικές με το ερώτημα. Εάν έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί μερικές από αυτές τις ιστοσελίδες κατατάσσονται σε καλύτερη θέση  από κάποιες άλλες, τότε πρέπει να ξέρετε ότι αυτό οφείλεται σε μια οργανωμένη και ισχυρή τεχνική marketing που ονομάζεται προώθηση για τις μηχανές αναζήτησης ή Search Engine Optimization (SEO).
προώθηση ιστοσελίδων
Συνήθως, ο σχεδιασμός  ιστοσελίδων ξεκινάει με την αγορά ενός domain name και του χώρου φιλοξενίας, την επιλογή της γλώσσας της ιστοσελίδας καθώς και το σύστημα διαχείρισης του δικτυακού τόπου. Σύμφωνα με την εμπειρία, οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται την προώθηση ιστοσελίδας στις  μηχανές αναζήτησης αφού κατανοήσουν, ότι η ιστοσελίδα δεν είναι αποτελεσματική, δηλαδή δεν φέρνει πελάτες στην επιχείρηση!

Συχνά, λόγω του εκπληκτικού σχεδιασμού και την αφθονία των πολυμέσων, το site αρνείται απλώς να λειτουργήσει κανονικά. Έτσι πρέπει από την αρχή δημιουργίας της ιστοσελίδας να προνοήσετε και για την  προώθηση ιστοσελίδας με την εφαρμογή  ποιοτικών μεθόδων SEO. Για να επιτύχετε την απόλυτη ποιότητα του web site σας, είναι απαραίτητο να μην είσαστε εγκρατείς στην αμοιβή του ανθρώπου που θα ασχοληθεί με τα κείμενα της ιστοσελίδας σας. Τα κείμενα στην ιστοσελίδα σας θα πρέπει  να βελτιστοποιηθούν για τις μηχανές αναζήτησης, αλλά και να είναι  επίσης χρήσιμα, ενδιαφέροντα και σαφή.
Δεν είναι απαραίτητο να επικεντρωθείτε μόνο στην κορυφαία προώθηση σε μηχανές αναζήτησης. Ποιο το όφελος να έχετε μια ιστοσελίδα, η οποία θα εμφανίζεται στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, αν τους δυνητικούς πελάτες σας τους αφήνει απογοητευμένους, μετά την επίσκεψη στην αρχική σελίδα;
Να είσαστε σίγουροι ότι δεν θα θελήσουν να δουν τα υπόλοιπα άρθρα σας.
Η επιτυχημένη προώθηση ιστοσελίδων  δεν είναι αποτέλεσμα spam, λειτουργεί για τους ανθρώπους.
Βέβαια τώρα θα με ρωτήσετε:
Μα, συνήθως, το SEO δεν γίνεται για  να παραπλανήσουμε τους ανθρώπους;
Η απάντηση είναι ΟΧΙ.
Αντίθετα, η αποτελεσματική  προώθηση ιστοσελίδων πρέπει να διευκολύνει την επικοινωνία μεταξύ των χρηστών και να λειτουργεί παράλληλα με σχεδιασμό μιας  ποιοτικής ιστοσελίδας με τα προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρετε.
Να θυμάστε ότι η προώθηση web site είναι πολύ φθηνότερη από ό,τι άλλες μορφές διαφήμισης.προώθηση website
Παρά την οικονομική κρίση και τον περιορισμένο προϋπολογισμό, όλοι μας πρέπει να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης.
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 80% των ανθρώπων στον κόσμο  συνδέονται στο Διαδίκτυο.
Σκεφτείτε ότι όλοι αυτοί αναζητούν υπηρεσίες και προϊόντα μέσω του internet.
Αν η ιστοσελίδα σας δεν βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των αποτελεσμάτων ο διαδικτυακός χρήστης δεν θα γίνει ποτέ πελάτης σας.
Εμείς σας εγγυόμαστε ότι θα  κάνουμε την προώθηση του ιστοτόπου σας με απόλυτη επιτυχία.