• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00
Κατασκευή eshop Christina's Sales

Κατασκευή eshop Christina's Sales

Η κεντρική ιδέα που οδήγησε τον πελάτη σε αυτό το έργο ανάπτυξης ηλεκτρονικού εμπορίου ήταν η πώληση παιδικών παπουτσιών, αλλά και βαπτιστικών ρούχων σε μεγάλη ποικιλία και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το eshop Christina's Sales αναπτύχθηκε σε Joomla 4  με την δημοφιλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Virtuemart.

Κύριοι στόχοι      

  • Δημιουργία ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου με φιλικό περιβάλλον επισκέπτη - χρήστη.
  • Φιλικό περιβάλλον διαχειριστή, για προσθήκη προϊόντων και κατηγοριών.
  • Ανάπτυξη ενός ενσωματωμένου συστήματος newsletter.   

Το VirtueMart συνέβαλε στην δημιουργία ενός ισχυρού διαχειριστή προϊόντων, με τον οποίο ο καταχωρητής μπορεί να προσθέτει ή να επεξεργάζεται αμέτρητα προϊόντα στο ηλεκτρονικό  κατάστημα με πολύ μεγάλη ευκολία.

Επιτρέπει διαμόρφωση με διαφορετικές τιμές και εκπτώσεις ανά προϊόν και ανά τύπο αγοραστών, ώστε να να προσφέρονται ειδικές τιμές σε ομάδες αγοραστών όπως διανομείς, πελάτες VIP κ.λπ.  

Στο eshop αναπτύχθηκε ολοκληρωμένη διαχείριση αποθέματος, ώστε να πραγματοποιείται πώληση προϊόντων ακόμη και εκτός αποθέματος ή προϊόντων με δυνατότητα μη άμεσης διαθεσιμότητας.

Δημιουργήθηκαν διαφορετικοί τύποι προσαρμοσμένων πεδίων, όπως μεγέθη και χρώματα και σχεδιάστηκαν σύνθετα προϊόντα για πακέτα αγορών.

Ο ιδιοκτήτης γνωρίζει τον αριθμό των πωλήσεών ανά πάσα στιγμή, χάρη στην αναλυτική αναφορά πωλήσεών.  

Η ιστοσελίδα διαθέτει διαχειριστή εκπτωτικών κουπονιών ενώ οι τρόποι αποστολής και πληρωμής είναι πλήρως διαμορφώσιμοι, εφαρμόζοντας όλα τα σύγχρονα συστήματα πληρωμών όπως PayPal, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα καθώς και τραπεζική μεταφορά.  

Στο eshop ενσωματώθηκε μία εξαιρετική επέκταση το AcyMailing, ένας ισχυρός διαχειριστής παράδοσης ενημερωτικών δελτίων. Έτσι γίνεται άμεση ενημέρωση των πελατών μέσω email marketing για τα προϊόντα και τα νέα του καταστήματος καθώς και η αποστολή εκπτωτικών κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσουν σε επόμενες αγορές τους.

Date

16 Ιανουαρίου 2024

Tags

JavaScript, PHP, Bootstrap, CSS3, e-commerce, Font Awesome, Google Analytics, Google Font API, Google Fonts, HTML5, Joomla, jQuery, jQuery Migrate, Modernizr, Mootools, SSL, Virtuemart

Ζητείστε προσφορά