• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00
Κατασκευή eshop Βιβλιοπωλείου

Κατασκευή eshop Βιβλιοπωλείου

Το eshop σχεδιάστηκε με σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS)  Joomla 3.9, ενώ η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος επιτεύχθηκε με Virtuemart 3.8
Η σχεδίαση είναι απλή, βασισμένη σε template της Olympianthemes, ενώ είναι full responsive, εμφανίζεται δηλαδή το site άψογα σε όλες τις συσκευές είτε πρόκειται για desktop είτε για smartphone ή tablet.
Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στον φιλικό σχεδιασμό ώστε η ιστοσελίδα να είναι εύκολα διαχειριζόμενη από τον μέσο χρήστη του διαδικτύου (UI), ενώ η περιήγηση και η αγορά των προϊόντων επιτυγχάνεται με λίγα μόνο κλικ χάρη στα πολύ ισχυρά φίλτρα αναζήτησης και στο καλά σχεδιασμένο "δέντρο" των κατηγοριών του καταστήματος.
Για τα στατιστικά στοιχεία του eshop εγκαταστάθηκε κώδικας Google Analytics, ενώ τέθηκαν μετρήσιμοι στόχοι για την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας του σχεδιασμού και της διαφήμισης.
Η διαφημιστική καμπάνια υλοποιήθηκε με διαφήμιση σε social media  αλλά και με Google Ads.
Για να επιτευχθεί η διαδικτυακή αναγνωρισιμότητα και το κύρος της ιστοσελίδας, πραγματοποιήθηκε καταχώρηση του eshop σε καταλόγους και sites υψηλής επισκεψιμότητας.
Έγινε προσεκτική και αναλυτική εκπαίδευση στους ιδιοκτήτες και διαχειριστές του ηλεκτρονικού καταστήματος ώστε να μπορούν να προσθέτουν ή να τροποποιούν κατηγορίες και προϊόντα χωρίς να χρειάζεται διαρκώς η δική μας παρέμβαση.
Τέλος, βοηθήσαμε τον υπεύθυνο του καταστήματος να διαμορφώσει την πολιτική επικοινωνίας και γενικά την αντιμετώπιση των πελατών, ώστε να προκύπτουν μόνο ευχαριστημένοι πελάτες.

Date

10 Νοεμβρίου 2020

Tags

JavaScript, PHP, Bootstrap, CSS3, e-commerce, Google Analytics, HTML5, Joomla, jQuery, SSL, Virtuemart

Ζητείστε προσφορά