• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00
Κατασκευή eshop Ανδρικάκης έπιπλο

Κατασκευή eshop Ανδρικάκης έπιπλο

H εταιρία Ανδρικάκης έπιπλο  χρόνια τώρα έχει αποδείξει ότι βαδίζει σταθερά και δυναμικά στο χώρο του επίπλου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κάνοντας καινοτόμα και πρωτοποριακά βήματα προς την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό.
Για το λόγο αυτό, αντιλαμβανόμενη τους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης εποχής και τις ανάγκες των πελατών της, δημιούργησε το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι έτοιμο να σας χαρίσει μοναδικές σύγχρονες επιλογές επίπλου.
Μια απλή περιήγηση στη νέα ιστοσελίδα είναι αρκετή για να πάρετε μια γεύση από κλασικές και μοντέρνες προτάσεις επίπλων για τον πλήρη εξοπλισμό του σπιτιού, του παιδικού δωματίου, του γραφείου σας.
Θα βρείτε ακόμη μια ευρεία γκάμα από είδη φωτισμού, αλλά και επιλεγμένο επαγγελματικό εξοπλισμό για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Οι προτάσεις για τη διακόσμηση του κήπου ολοκληρώνουν με τον πιο ιδανικό τρόπο την περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα andrikakis.com, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες σας για όλους τους χώρους του σπιτιού και της εργασίας σας.
Μια ολοκληρωμένη επιλογή, που ανταποκρίνεται άριστα στις πιεστικές ανάγκες του σήμερα, και εγγυάται την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεών σας με αδιαμφισβήτητη ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και ασυναγώνιστες τιμές.

Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη με Joomla 3 και χρησιμοποιήσαμε το component Virtuemart  για την υλοποίηση των διαδικτυακών αγορών.
Η ασφάλεια των συναλλαγών εξασφαλίζεται με κρυπτογράφηση δεδομένων, με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank.

Date

19 Φεβρουαρίου 2018

Tags

e-commerce, Joomla, Virtuemart

Ζητείστε προσφορά