• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00
Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας  ξεκίνησε με την χάραξη της πορείας εργασιών από τη σύλληψη έως την υλοποίηση.

Το πρώτο βήμα στην ανάπτυξη του ιστότοπου του ξενοδοχείου ήταν ο σχεδιασμός και η  διαμόρφωση της δομής του. Αυτό περιελάμβανε τον καθορισμό των κύριων ενοτήτων του ιστότοπου, τη λήψη απόφασης για το περιεχόμενο και το σχεδιασμό μιας πρόχειρης διάταξης.

Έχοντας βάλει τα θεμέλια της ιστοσελίδας, ο επόμενος προορισμός στο ταξίδι μας ήταν η επιλογή ενός προτύπου (template). Αυτή δεν ήταν μια απλή αισθητική απόφαση – το επιλεγμένο πρότυπο έπρεπε να αντικατοπτρίζει την ταυτότητα της επωνυμίας  και να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες της. Ήταν η δομή πάνω στην οποία  χτίστηκαν τα μοναδικά στοιχεία της villas "Archontiko Stoufi".

Μετά την επιλογή του προτύπου, ξεκινήσαμε την υλοποίηση του σχεδιαστικού μέρους  ώστε να το προσαρμόσουμε με τρόπο που να ευθυγραμμίζεται με την σοβαρότητα και την πολυτέλεια του ξενοδοχείου. Έτσι σχεδιάσαμε το logo της επιχείρησης ενώ πραγματοποιήσαμε λεπτομερή ρύθμιση στοιχείων όπως ο συνδυασμός χρωμάτων, η γραμματοσειρά, οι εικόνες και η εναλλαγή γραφικών, για να έχουν απήχηση με το ήθος και την αισθητική της επωνυμίας.

Έπειτα δημιουργήσαμε μοναδικά κείμενα για να περιγράψουμε και να αναδείξουμε τις παροχές της βίλας και την μοναδικότητα της τόσο ως κτίριο, αλλά και ως υπηρεσίες.

Αμέσως μετά φτάσαμε στην κρίσιμη πτυχή του συστήματος κρατήσεων. Εγκαταστήσαμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων στο οποίο η διαχείριση γίνεται από τον  ιδιοκτήτη και είναι ενσωματωμένο στην ιστοσελίδα, ενώ είναι απαλλαγμένο από μηνιαία ή ετήσια κόστη από τρίτους παρόχους. 

Δεν ήταν απλώς μια λειτουργική απαίτηση, αλλά ο ακρογωνιαίος λίθος της διαδικτυακής αλληλεπίδρασης ενός επισκέπτη με το Archontiko Stoufi.

Πραγματοποιήσαμε μία απρόσκοπτη εμπειρία online κράτησης  Ένα ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων με όλους τους τρόπους πληρωμής (offline κάρτα, πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τράπεζα) που αποτελεί  το κλειδί για την λειτουργία online κρατήσεων. Αυτό το εργαλείο απλοποιεί τη διαδικασία κράτησης για τους επισκέπτες, κάτι που όχι μόνο βελτιώνει την εμπειρία τους αλλά ενισχύει και τις πιθανότητες να ολοκληρώσουν την κράτησή τους.

Ο πελάτης αλλά και ο διαχειριστής ενημερώνεται  με email αλλά και με SMS για την κατάσταση των κρατήσεων.

Το website αναπτύχθηκε σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά) ενώ η ευελιξία του σχεδιασμού επιτρέπει την προσθήκη και άλλων γλωσσών στο άμεσο μέλλον.

Δημιουργήσαμε εταιρικό email και το συνδέσαμε με τον υπάρχον λογαριασμό gmail του πελάτη, ώστε να έχει άμεσο έλεγχο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του.

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου ήταν η βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης.

Έτσι υλοποιήσαμε βελτιστοποίηση του περιεχομένου και των μεταδεδομένων του ιστότοπου. Αυτό έγινε με  τη στρατηγική ενσωμάτωση σχετικών λέξεων-κλειδιών, τη δημιουργία συναρπαστικών μετα-περιγραφών και τη διασφάλιση ότι το περιεχόμενό είναι πρωτότυπο και υψηλής ποιότητας. Με αυτές τις ενέργειες, ο ιστότοπος  θα καταταχθεί υψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τοπικές αναζητήσεις. Αυτό επιτεύχθηκε με δημιουργία λογαριασμού στο Google My Business, προσθήκη στους Google Maps  και ενθάρρυνση υποβολής διαδικτυακών κριτικών.

Client

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Date

06 Ιουλίου 2023

Tags

JavaScript, PHP, Booking & Reservations , Bootstrap, CSS3, Font Awesome, Google Analytics, Google Font API, Google Fonts, HTML5, Joomla, jQuery, Mootools, SSL

Ζητείστε προσφορά