• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00
Κατασκευή ιστοσελίδας κομμωτηρίου

Κατασκευή ιστοσελίδας κομμωτηρίου

Η ιστοσελίδα του κομμωτηρίου Αλεξάνδρα είναι σχεδιασμένη με Joomla 4.

Όπως ένα γυναικείο κούρεμα πρέπει να κάνει μια ιδιαίτερη πρώτη εντύπωση, το ίδιο πρέπει να συμβαίνει και με το σχεδιασμό της ιστοσελίδας κομμωτηρίου!

Το coiffure-alexandra.gr είναι ένα καλοσχεδιασμένο, φιλικό προς τον χρήστη website, που τοποθετεί  το ταλέντο του προσωπικού  του κομμωτηρίου σε πρώτη θέση, ενώ διευκολύνει τους πελάτες να κλείσουν ραντεβού για την περιποίηση των μαλλιών τους.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας του κομμωτηρίου έγινε με μία απέριττη, απλή διάταξη που επιτρέπει στους επισκέπτες να πλοηγούνται εύκολα στον ιστότοπο, να ενημερώνονται για τις βασικές αξίες της επιχείρησης, χωρίς να χάνονται σε άσκοπες πληροφορίες.

Ο ιστότοπος λειτουργεί ως μία ισχυρή ψηφιακή επαγγελματική κάρτα που δημιουργεί μία θετική πρώτη εντύπωση αντικατοπτρίζοντας την ταυτότητα και το ήθος της επωνυμίας "Κομμωτήριο Αλεξάνδρα" ακόμη και τις ώρες που η επιχείρησή δεν είναι ανοιχτή. δίνοντας έμφαση στην αφοσίωσή σας στην ικανοποίηση των πελατών,

Όλες οι φωτογραφίες που έχουν επιλεγεί για τον ιστότοπο του κομμωτηρίου επιδεικνύουν την ποιότητα της δουλειάς και δίνουν τον σωστό τόνο της επωνυμίας. Είναι υψηλής ποιότητας, επαγγελματικές φωτογραφίες που αναδεικνύουν το μοναδικό στυλ και τα χαρακτηριστικά του κομμωτηρίου. Αρκετές από αυτές περιλαμβάνουν το εσωτερικό του κομμωτηρίου και κοντινά πλάνα της δουλειάς των κομμωτριών.

Το ενσωματωμένο video προσφέρει δυναμικό περιεχόμενο και ευχάριστη εμπειρία χρήστη, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει την ιστοσελίδα του κομμωτηρίου από τον ανταγωνισμό.

Στην ιστοσελίδα υπάρχει δυνατότητα για ραντεβού με κράτηση. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και φιλική προς το χρήστη. Οι επισκέπτες - πελάτες μπορούν να βλέπουν εύκολα τα διαθέσιμα ραντεβού, να επιλέγουν την υπηρεσία που προτιμούν και να επιβεβαιώνουν την κράτησή τους χωρίς να κάνουν τηλεφωνική κλήση ή να στέλνουν email.

Στόχος μας, στο σχεδιασμό της ιστοσελίδα κομμωτηρίου ήταν να παρέχουμε έναν ιστότοπο υψηλής ποιότητας, σε προσιτή τιμή.  

Η κατασκευή της ιστοσελίδας έχει γίνει με responsive web design ώστε να ανταποκρίνεται άψογα σε όλες κινητές συσκευές.

 

Date

31 Οκτωβρίου 2023

Tags

PHP, Bootstrap, CSS3, Google Analytics, Google Font API, Google Fonts, HTML5, Joomla, jQuery, SSL

Ζητείστε προσφορά