• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00
Κατασκευή ιστοσελίδας ιατρείου

Κατασκευή ιστοσελίδας ιατρείου

Η ιστοσελίδα ilidaoralsurgery.gr σχεδιάστηκε σε Joomla 4, χρησιμοποιώντας template από τη JoomShaper.  

Οι στόχοι   μας:

  1. Σχεδιασμός σύγχρονης ιστοσελίδας που ευθυγραμμίζεται πλήρως με το όραμα και την ταυτότητα της κλινικής στοματικής χειρουργικής ilidaoralsurgery.gr
  2. Παρουσίαση με ακρίβεια και μοντέρνο σχεδιασμό των υπηρεσιών, της τεχνογνωσίας και του ήθους του ιατρού.
  3. Δημιουργία μίας φιλικής προς το χρήστη διεπαφή ιστοτόπου που παρέχει εύκολη και ενημερωτική εμπειρία για τους ασθενείς που αναζητούν οδοντιατρικές υπηρεσίες.
  4. Ανάπτυξη και ενσωμάτωση νέου, ελκυστικού περιεχόμενου που θα έχει απήχηση στους σημερινούς αλλά και στους μελλοντικούς ασθενείς.
  5. Responsive κατασκευή ιστοσελίδας, ώστε η εμφάνιση σε desktop, tablet και smartphones να είναι το ίδιο άψογη.
  6. Εγκατάσταση εργαλείων για συνεχή ανάλυση και παρακολούθηση της απόδοσης, ώστε να υλοποιείται  συνεχής αξιολόγηση και βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του ιστοτόπου.
  7. Αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σε τοπικό επίπεδο.
  8. Βελτίωση κατάταξης στα αποτελέσματα αναζήτησης Google για τις οργανικές λέξεις-κλειδιά που αφορούν τις υπηρεσίες του ιατρείου.

Αν και το πρότυπο είχε πολλά προεγκατεστημένα χαρακτηριστικά κυρίως ως προς το σχεδιασμό και την εμπειρία χρήστη, η ομάδα μας χρειάστηκε να πραγματοποιήσει ένα πολύ δύσκολο έργο, καθώς οι ελληνικές οδοντιατρικές κλινικές διαφέρουν πολύ από τα αμερικανικά πρότυπα στα οποία ήταν βασισμένο το template.

Σε συνεννόηση με τον στοματικό χειρουργό Μύρωνα Ψευδό, αναρτήθηκαν τα επιστημονικά κείμενα σε πλήρη αρμονία με το σχεδιαστικό concept της ομάδας μας.

Προστέθηκαν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και επιλέχθηκαν χρώματα που ταιριάζουν με το όραμα της οδοντιατρικής κλινικής.  

Εφαρμόστηκε βασικό SEO, ενώ η ιστοσελίδα ελέγχθηκε από αξιόπιστα site για την ταχύτητα και τον σχεδιασμό της.  Η ιστοσελίδα συνδέθηκε με τα υπάρχοντα κοινωνικά δίκτυα της κλινικής, ενώ δημιουργήθηκε φόρμα επικοινωνίας για τον άμεσο προγραμματισμό των ραντεβού των ασθενών.

Η παρακολούθηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας υλοποιήθηκε με Google Analytics.

Date

08 Ιουλίου 2024

Tags

PHP, CSS3, Font Awesome, Google Analytics, Google Font API, Google Fonts, HTML5, Joomla, SSL

Ζητείστε προσφορά