• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00
Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιαζομένων διαμερίσμάτων

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιαζομένων διαμερίσμάτων

Το συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων Alea Villas, βρίσκεται στην Κουρούτα λίγα μόνο μέτρα από την ομώνυμη παραλία. Το Alea Villas υπερβαίνει τις προσδοκίες, παρέχοντας υπηρεσίες κατά πολύ ανώτερες αυτές ενός ξενοδοχείου κατηγορίας τριών αστέρων.

Με διαρκή λειτουργία για πάνω από 10 χρόνια, ως ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία της Κουρούτας, κατάφερε να διατηρήσει τα υψηλά στάνταρτ του. Τα δωμάτια ανακαινίστηκαν πρόσφατα το 2018 και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι το 2020, ενώ το μπαρ - εστιατόριο είναι πλήρως εξοπλισμένο.

Στόχος του συγκροτήματος, είναι να εναρμονιστεί με τις σύγχρονες τάσεις αλλά την ίδια στιγμή να διαφυλάξει την Πελοποννησιακή κουλτούρα, διατηρώντας άθικτη την ταυτότητα του ξενοδοχείου, τις τοπικές γαστρονομικές σπεσιαλιτέ και το πνεύμα αμέριστης φιλοξενίας.

Η απέραντη παραλία της Κουρούτας που βρίσκεται σε λίγα μόνο μέτρα, βραβευμένη με την περίφημη Γαλάζια Σημαία, σας δίνει την ευκαιρία να κολυμπήσετε σε κρυστάλλινα καθαρά νερά που θα κατευνάσουν το πνεύμα σας και θα αναζωογονήσουν το σώμα σας. Οι επιλογές των διακοπών σας είναι ανεξάντλητες: ρομαντικές αποδράσεις, υπαίθριες δραστηριότητες, εκδρομές στη φύση, εξαιρετική κουζίνα και σπουδαίες προσφορές σε συμφέρουσες τιμές.

Η ιστοσελίδα έχει αναπτυχθεί με Joomla 3.10, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί το Helix framework για τον απόλυτα responsive σχεδιασμό που προσφέρει αξεπέραστη εμπειρία χρήστη.

Δόθηκε μεγάλη έμφαση στο απλό και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης, ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει άμεσα τις πληροφορίες που αναζητά, είτε πρόκειται για τις παροχές του καταλύματος, είτε για την κτιριακή διαμόρφωση και υποδομή.

Με χαμηλό κόστος αναπτύχθηκε μία δίγλωσση ιστοσελίδα που έχει μοντέρνο σχεδιαστικό, ενώ έχει γίνει βασική βελτιστοποίηση προκειμένου να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης για λέξεις κλειδιά όπως:

"διαμονή Κουρούτα", "ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Κουρούτα", "ενοικιαζόμενα δωμάτια Κουρούτα"

Έγινε η απαραίτητη εκπαίδευση για την διαχείριση του ιστοτόπου, ενώ οι αρχικές αλλαγές έγιναν δια ζώσης, στα γραφεία του καταλύματος με παρουσία της ομάδας μας αλλά και του επιχειρηματία.

Date

16 Ιουλίου 2022

Tags

JavaScript, PHP, Bootstrap, CSS3, Google Font API, Joomla, jQuery, jQuery Migrate, Modernizr, Mootools, SSL

Ζητείστε προσφορά