• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00
Κατασκευή ιστοσελίδας για το σύλλογο ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Μυκόνου

Κατασκευή ιστοσελίδας για το σύλλογο ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Μυκόνου

Η ιστοσελίδα του συλλόγου ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Μυκόνου έχει αναπτυχθεί με πυρήνα Joomla 3.6 και με κατάλληλα components διαχείρισης και παρουσίασης των ενοικιαζομένων καταλυμάτων.
Η σχεδίαση της ιστοσελίδας είναι responsive έτσι ώστε να εμφανίζεται άψογα σε κάθε τύπου οθόνη (desktop, tablet, smartphone κλπ).
Έχουν αναπτυχθεί πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης (τιμή, τύπος καταλύματος, παροχές, εξοπλισμός κλπ) ώστε να βοηθούν τον επισκέπτη να ανακαλύψει το κατάλυμα που αναζητά πάρα πολύ εύκολα, με λίγα μόνο κλικ.
Το site επιτρέπει την εγγραφή χρηστών (ιδιοκτητών ακινήτων) προσφέροντας την δυνατότητα σε κάθε μέλος του συλλόγου να μπορεί να έχει πλήρη πρόσβαση στην καταχώρηση του δικού του διαμέρισματος ή δωματίου και να τροποποιεί τα στοιχεία που θέλει.
Στην κατασκευή της ιστοσελίδας περιλαμβάνεται και σύστημα κράτησης ή άμεσης ενοικίασης του κάθε δωματίου με οποιοδήποτε εύρος ημερομηνιών.
Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας είναι: Joomla CMS, Google Font API, Mootools,Twitter Bootstrap, jQuery 1.8, jQuery UI 1.9.0, spin.js, Select2, PHP 5.6.26

Date

07 Μάι 2017

Tags

PHP, Booking & Reservations , Google Font API, Joomla, jQuery, Mootools, Select2, spin.js

Ζητείστε προσφορά