• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00

Γιατί Art On Web;

logo Art On Web
Στην  Art on Web μελετάμε και σχεδιάζουμε κάθε ιστοσελίδα σύμφωνα με τις ξεχωριστές ανάγκες και  ιδιαιτερότητες κάθε επιχείρησης.
Εμείς θα σας σχεδιάσουμε μία καλαίσθητη, ποιοτική και λειτουργική ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας μόνο τα απαραίτητα video και πολυμέσα.
Έτσι η σελίδα  θα φορτώνει αμέσως έστω και αν οι πελάτες σας δεν έχουν υπολογιστή σύγχρονης τεχνολογίας.

Η κατασκευή ιστοσελίδας γίνεται με κριτήριο την άμεση και πλήρη ενημέρωση του επισκέπτη καθώς  και το φιλικό περιβάλλον περιήγησης.
Δεν έχει σημασία ποια είναι  η εργασία σας. Μία επαγγελματική, καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο να παρέχει  απεριόριστη  διαφήμιση και να συμβάλλει στην αύξηση των  κερδών  και την  επιχειρηματική επιτυχία.

Δουλεύοντας μαζί θα δημιουργήσουμε την πλέον αξιόλογη εμφάνιση και λειτουργία για την ιστοσελίδα της εταιρείας σας.
Το ανθρώπινο δυναμικό μας έχει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία και θα βρίσκεται κάθε στιγμή δίπλα σας. Ακόμη και μετά τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας και για όσο χρονικό διάστημα εσείς το ζητήσετε, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε αίτηση υποστήριξης που αφορά τον δικτυακό τόπο σας.
Τέλος κάτι πολύ σημαντικό. Μπορείτε με μια ελάχιστη βασική εκπαίδευση να αλλάζετε το περιεχόμενο τη σελίδας σας σε πραγματικό χρόνο μόνοι σας.
 

 10 λόγοι για να συνεργαστείτε μαζί μας1. Ιστοσελίδες που πουλάνε

Στόχος μας είναι η ιστοσελίδα σας να πουλάει και να σας φέρνει έσοδα, όχι να βρούμε ευκαιρία για να δείξουμε το ταλέντο μας στη σχεδίαση, φτιάχνοντάς απλά μια όμορφη ιστοσελίδα. Ό,τι κάνουμε σε μια συνεργασία γίνεται για το όφελος του πελάτη, με σκοπό να καλύψουμε στο μέγιστο βαθμό της ανάγκες του και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτόν.

2. Χρήση των τελευταίων τεχνολογιών

Η Art On Web εφαρμόζει τα τελευταία στάνταρ στη σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων. Πώς όμως αυτό επηρεάζει εσάς και την επιχείρησή σας; Καταρχάς η ιστοσελίδα σας είναι συμβατή με το μέλλον και δεν πρόκειται να εμφανίσει προβλήματα όταν γίνουν κάποιες τεχνολογικές αλλαγές στο χώρο του Διαδικτύου ή κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση ενός browser (π.χ. Internet Explorer) στα προσεχή χρόνια.Αυτό σημαίνει πως δε θα χρειαστεί να επενδύσετε άλλα τόσα χρήματα ύστερα από 1-2 χρόνια, για να ξαναφτιάξετε την ιστοσελίδα σας από την αρχή, μόνο και μόνο επειδή δεν θα υπάρχει καμιά άλλη δυνατή επιλογή λόγω ασυμβατότητας με την νέα τεχνολογία.Το πιο σημαντικό όμως είναι πως κερδίζετε σε 2 πολύ σημαντικούς παράγοντες: ταχύτητα και βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, το οποίο σας τοποθετεί μπροστά από το 99% των ανταγωνιστών σας.

3. Σχεδίαση με γνώμονα τον χρήστη (User Interface design)

Οι συνάδελφοι που σχεδιάζουν ιστοσελίδες είναι πάρα πολλοί. Η σχεδίαση μιας ιστοσελίδας δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση. Ο σχεδιασμός μιας σωστής ιστοσελίδας όμως, που δεν θα κάνει ζημιά στην επιχείρησή σας, αλλά θα φέρει πολλά οφέλη, είναι κάτι που απαιτεί πλήθος εξειδικευμένων γνώσεων, εκτεταμένη έρευνα και δουλειά και μεγάλη εμπειρία.σε πάρα πολλούς τομείς του διαδικτύου.Οι ιστοσελίδα της επιχείρησής σας δεν είναι ένα απλά μέσο για να παρουσιάσετε τι είναι αυτό με το οποίο ασχολείστε ή ένα θέαμα για το οποίο θα περηφανεύεστε πόσο όμορφο είναι. Είναι ένα κανάλι πώλησης, που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικό, αν χρησιμοποιηθεί σωστά.Για να γίνει αυτό η σχεδίασή τους πρέπει να γίνει με βάση αυτά που θέλουν οι πελάτες σας να δουν, για πειστούν και να αγοράσουν από εσάς. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν η σχεδίαση όλων των ιστοσελίδων από την Art On web γίνεται με γνώμονα τον χρήστη, που είναι και ο τελικός αποδέκτης της παρουσίασης της εταιρείας σας. Ο επισκέπτης των ιστοσελίδων σας απαιτεί οι σελίδες σας να φορτώνουν γρήγορα, να είναι εύχρηστες και να περιέχουν χρήσιμες για αυτόν πληροφορίες, τις οποίες μπορεί πολύ εύκολα να βρει, χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσει ούτε δευτερόλεπτο. Οι σχεδιαστές της Art On Web  ξέρουν πως να μπαίνουν στην ψυχολογία του επισκέπτη και να σχεδιάζουν κάθε σελίδα με βάση τις ανάγκες του.Θυμηθείτε: στόχος σας είναι να δείξετε στους επισκέπτες ότι μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες τους, όχι πως προσπαθείτε να καλύψετε τις δικές σας, πουλώντας τους τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.

4. Νιώθουμε τις ανάγκες σας

Όλοι θα ισχυριστούν πως ακούνε τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Εμείς αφήνουμε τους πελάτες μας να το αποδεικνύουν με τα λόγια τους.

Ο Παύλος Χριστοδούλου  της εταιρείας RKC λέει: "Η ποιότητα της δουλειάς και η επαγγελματικότητα των ανθρώπων της Art On Web ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας. Από τη μέρα που καταγράψαμε τις ανάγκες της διαδικτυακής μας παρουσίας σε λίγες κόλλες χαρτί, κατόρθωσαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποτυπώσουν στο διαδίκτυο το πνεύμα και τη φιλοσοφία της εταιρείας μας με τον καλύτερο τρόπο".


5. Πιστεύουμε στην επικοινωνία

Πολλές φορές μπορεί να μην είστε σε θέση να γνωρίζετε ποιες είναι οι δυνατότητες που υπάρχουν από μια παρουσίασή σας στο Διαδίκτυο ή τι ακριβώς πρέπει να περιμένετε από μια σχετική συνεργασία. Τα στελέχη της Art On Web συνεργάζονται στενά μαζί σας και σας συμβουλεύουν για ό,τι μπορεί να βοηθήσει εσάς και την επιχείρησή σας. Δεν προσπαθούμε να σας πλασάρουμε κάτι που δε σας είναι απαραίτητο και που δεν πρόκειται να ικανοποιήσει κάποια από τις ανάγκες σας.  Αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στην μεταξύ μας επικοινωνία και προσπαθούμε να καταλάβουμε στο συνολό τους τις ανάγκες της επιχείρησής σας, να σας ενημερώσουμε για όλους τους δυνατούς τρόπους που υπάρχουν για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες και να σχεδιάσουμε μαζί την στρατηγική με την οποία θα επιτύχουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα από τη συνεργασία μας.

6. Δεν κάνουμε όσα υποσχόμαστε

Κάνουμε πάντα περισσότερα!

Για μας κάθε έργο αποτελεί πρόκληση. Πρόκληση για να φέρουμε την επιχείρησή σας εκεί που στοχεύετε και ακόμα πιο ψηλά. Τους πελάτες μας τους θεωρούμε συνεργάτες. Για αυτό το λόγο δείχνουμε ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση στη συνεργασία μας από αυτή που θα περιμένατε ή θα ελπίζατε. Σε κάθε δουλειά μας κάνουμε το "κάτι παραπάνω", για να μείνετε ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία μας.

7. Τεχνογνωσία και υποστήριξη

Τα στελέχη μας είναι άρτια εκπαιδευμένα και είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σας. Παρακολουθούν συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του διαδικτύου και μπορούν ανά πάσα στιγμή να σας προτείνουν καινούριες ιδέες και τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να εκμεταλλεύεστε πάντα στο έπακρο τις τεχνολογικές εξελίξεις .  Ακόμα κι αν έχετε εσείς οι ίδιοι μια πρωτοποριακή ιδέα, που πιστεύετε πως μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας, οι ειδικοί της Art On Web  είναι οι κατάλληλοι συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να την αξιολογήσετε και θα κάνουν την απαραίτητη μελέτη και έρευνα για να ανακαλύψουν τους βέλτιστους τρόπους εφαρμογής της σε πραγματικά δεδομένα. Τέλος, σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, οι άνθρωποι της Art On Web είναι δίπλα σας και θα κάνουν τα πάντα για να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

8. Ταχύτητα

Η Art On Web είναι σε θέση να ικανοποιήσει και τις πιο αυστηρές προθεσμίες, χωρίς να χρειαστεί να βλάψει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Ακόμη κι αν μια δουλειά την θέλατε έτοιμη "χτες", η Art On Web θα χρησιμοποιήσει όλους τους πόρους που διαθέτει για να σας παραδώσει ένα άρτιο αποτέλεσμα στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Γενικότερα, δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει  καθυστέρηση από την πλευρά μας στην παράδοση ενός έργου.

9. Πληρότητα υπηρεσιών

Η Art On Web έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει λύσεις σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος των αναγκών της επιχείρησής σας. Η κύριες υπηρεσίες που παρέχουμε σχετίζονται με την παρουσία σας στο Διαδίκτυο και το Internet Marketing, αλλά οι δραστηριότητες μας δεν σταματούν εκεί.  Μπορούμε να σχεδιάσουμε εξολοκλήρου την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησής σας, την παρουσίαση της εταιρείας σας σε CD-ROM, διάφορα έντυπα που χρησιμοποιείτε για προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, τη σχεδίαση και ανάπτυξη μίας εφαρμογής κινητού ( app) για ενίσχυση του εταιρικού σας ονόματος, πάντα με την άριστη ποιότητα και αφοσίωση που διακρίνει όλες τις δουλειές μας.

10. Συνεχής συνεργασία

Η συνεργασία με τους πελάτες μας δε σταματάει τη στιγμή που παραδίδουμε ένα έργο. Είμαστε πάντα στο πλευρό σας, για να ακούσουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε καινούριες μεθόδους και τεχνολογίες για να αυξήσετε τα κέρδη σας και να σας συμβουλέψουμε για ό,τι βρίσκεται στο γνωστικό μας τομέα. Κάθε συνεργασία μας περιμένουμε να κρατήσει για χρόνια και νιώθουμε χρέος να βοηθήσουμε με τον δικό μας τρόπο στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

 


 

 

Μην διστάζετε. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!