• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος



Η κατασκευή eshop (ηλεκτρονικού καταστήματος), σε συνδυασμό με την ηλεκτρονική του προώθηση στο διαδίκτυο και τα social media, μπορεί να αποτελέσει τον πλέον κερδοφόρο τρόπο επένδυσης. Λόγω και της δυσμενής οικονομικής συγκυρίας, αρκετοί έχουν ήδη στραφεί σε αυτή τη λύση και βλέπουν την επένδυσή τους να αποδίδει.
Πολλά καταστήματα αναγκάζονται να βάλουν λουκέτο λόγω της κρίσης, ενώ σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, ολοένα και περισσότεροι  καταναλωτές αναζητούν τις καλύτερες προσφορές μέσω του internet.
Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των eshops, είναι το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος συντήρησης που περιορίζεται στα έξοδα φιλοξενίας σε κάποιον hosting provider.
Η ενημέρωση του καταστήματος με νέα προϊόντα και διαθεσιμότητα stock, δύσκολα θα απαιτήσει περισσότερες από μερικές ώρες την εβδομάδα, αναλόγως φυσικά με την ποικιλία των προϊόντων που εμπορεύεστε.
Πρόκειται για μια επένδυση, η οποία με την κατάλληλη προώθηση, μπορεί να αποδώσει σπουδαία οικονομικά οφέλη.

Ενέργειες προώθησης
Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ηλεκτρονικών καταστημάτων είναι πολύ έντονος και η προσπάθειά σας δύσκολα θα είναι επιτυχημένη χωρίς τις κατάλληλες ενέργειες προώθησης.
Σας προτείνουμε μια επένδυση με κατανομή 50-50, δηλαδή 50% αρχική επένδυση για την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος και 50% για την ηλεκτρονική προώθηση.
Τα πρώτα βήματα διαφήμισης για άμεσες πωλήσεις είναι
Εάν δραστηριοποιείστε στα social media, θα σας προτείναμε την υλοποίηση eshop απευθείας στο περιβάλλον του facebook.
Η λύση αυτή παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με μια παραδοσιακή λύση, όπως τη δυνατότητα ραγδαίας εξάπλωσης από φίλο σε φίλο. Τείνουμε να αγοράζουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια όταν κάποιος φίλος μας έχει ήδη αγοράσει από το ίδιο μαγαζί.

Διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό
Για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό, θα πρέπει να έχετε κάποιο μοναδικό στοιχείο το οποίο σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό ( USP: Unique Selling Point).
Ενδεικτικά USP’s είναι μια ειδική προσφορά σε ένα συγκεκριμένο προϊόν υψηλής ζήτησης, η άμεση διαθεσιμότητα stock και παράδοση και άλλα που εσείς ίσως γνωρίζετε καλύτερα.
Θα μπορούσατε να προσφέρετε μια μοναδική ηλεκτρονική υπηρεσία η οποία θα βοηθά τους υποψηφίους πελάτες σας να επιλέξουν το κατάλληλο προϊόν.
Η Art On Web αναλαμβάνει τόσο την κατασκευή του eshop, όσο και την προώθηση του στις μηχανές αναζήτησης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Pin It