• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00

5 λόγοι για να επιλέξετε το Joomla! για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας


Το Joomla! είναι ένα από τα δημοφιλή CMS (Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου) ή με άλλα λόγια ένα "έτοιμο" πακέτο κατασκευής ιστοσελίδας.

Γιατί να προτιμήσετε Joomla;
  •  Είναι δωρεάν.
Όλο το πακέτο εγκατάστασης της τελευταίας έκδοσης μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ
  • Έχει άπειρες δυνατότητες.
Είτε χρειάζεστε μία απλή ιστοσελίδα για την προβολή της εταιρείας σας, είτε μία πολύπλοκη ιστοσελίδα με εγγραφή μελών, διαδικτυακές αγορές, online radio, ενημερωτική ιστοσελίδα, σύστημα κρατήσεων και ότι άλλο βάζει ο νους σας, το Joomla! μπορεί να το υποστηρίξει με απόλυτη επιτυχία.
  • Έχετε εύκολη διαχείριση του ιστοτόπου σας.
Σε αντίθεση με τις ιστοσελίδες που είναι σχεδιασμένες αποκλειστικά με html και CSS (στατικές ιστοσελίδες), στις οποίες οποιαδήποτε αλλαγή χρειάζεται επέμβαση προγραμματιστή, στό Joomla για την πλειονότητα των αλλαγών αρκεί να ξέρετε τον χειρισμό ενός απλού κειμενογράφου όπως το WORD.
  • Βρίσκετε εύκολα τεχνική υποστήριξη.
Αν υποθέσουμε ότι ξεκινήσατε την κατασκευή της ιστοσελίδας σας με τον Α προγραμματιστή και για κάποιους λόγους το site σας δεν "προχωράει". Είτε γιατί σας εγκατέλειψε ο προγραμματιστής Joomla που συνεργαζόσαστε είτε γιατί δεν μπορούσατε να  μαζί του.
Τι κάνετε;
Μα είναι απλό! Απευθύνεστε σε οποιοδήποτε άλλο έμπειρο προγραμματιστή Joomla! και έχετε άμεση τεχνική υποστήριξη και συνέχιση του έργου.
Αν μάλιστα έχετε χρόνο μπορείτε να απευθυνθείτε και στην κοινότητα Joomla τόσο στην ελληνική αλλά και στη διεθνή. Εκεί θα σας υποδεχθούν άλλοι χρήστες που είναι πρόθυμοι να σας ακούσουν και να σας βοηθήσουν σε κάθε πρόβλημά σας.
  • Έχει δωρεάν (και επι πληρωμή) πρόσθετα, ενθέματα και πρότυπα
Όλα τα παραπάνω θα σας βοηθήσουν να κάνετε το site σας πιο λειτουργικό, θα σας δώσουν καλύτερο σχεδιασμό και καλύτερη δομή.



Διαβάστε περισσότερα για την κατασκευή ιστοσελίδας με Joomla!
Pin It