• 6930418488
  • Δευτέρα - Σάββατο: 9:00 - 21:00

Εντυπωσιακή σχεδίαση ιστοσελίδας ή δυναμική προώθηση ιστοσελίδας

Με αφορμή ένα κακόβουλο σχόλιο που γράφτηκε σε κάποιο άρθρο μου και αφορά  τις "σχεδιαστικές" ικανότητες της ομάδας μας, θέλω να σας πω τα εξής:Επιτυχημένος σχεδιασμός ιστοσελίδας
  • Η Art On Web προκειμένου να προσφέρει και οικονομικές προτάσεις, σε ορισμένες ιστοσελίδες που έχει κατασκευάσει έχει χρησιμοποιήσει  έτοιμα templates τα οποία όμως τα έχει τροποποιήσει κατάλληλα για να ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και να προσφέρουν μία πρωτότυπη εμφάνιση στην ιστοσελίδα.
  • Ο τρόπος που γίνεται η ανάπτυξη της δομής κάθε ιστοσελίδας από την ομάδα μας είναι εξαιρετικός και αυτό φαίνεται από την παρακολούθηση του ποσοστού εγκατάλειψης (bounce rate) μέσω google analytics. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι ο επισκέπτης κάθε ιστοσελίδας περιηγείται σε αυτή με απίστευτη ευκολία και βρίσκει γρήγορα αυτό που τον ενδιαφέρει.
  • Οι παραδοτέες ιστοσελίδες μας, είναι πάντα φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, με αποτέλεσμα να λαμβάνουν αρκετά καλή θέση στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια SEO.
  • Τις περισσότερες φορές δεν χρησιμοποιούμε εξεζητημένα και υπερβολικά γραφικά για να μην αυξήσουμε δραματικά το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας.
  • Δίνουμε περισσότερη έμφαση στα καλογραμμένα, ενημερωτικά κείμενα καθώς και στην προώθηση της ιστοσελίδας και λιγότερη στον "εντυπωσιακό" σχεδιασμό αφού θέλουμε η ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε να εμφανίζεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και να φέρνει νέους  πελάτες στην επιχείρηση που ανήκει.

Την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας νέος πελάτης που σας βρήκε από το internet, ρωτήστε τον:
Από που μας βρήκατε; Σας άρεσε η ιστοσελίδα μας;
Νομίζετε ότι θα απαντήσει ότι σας πήρε τηλέφωνο γιατί του άρεσε ο εκπληκτικός σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας;
Όχι βέβαια!
Θα σας πει ότι σας βρήκε από το internet ψάχνοντας για ένα συγκεκριμένο προϊόν και πληκτρολογώντας κάποια συγκεκριμένη φράση.
Αν λοιπόν έχουν περάσει ήδη οι πρώτοι μήνες μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, για την οποία δώσατε ένα σεβαστό ποσό για να έχει μιά εντυπωσιακή εμφάνιση και εντούτοις βλέπετε ότι δεν σας φέρνει νέους πελάτες, αναρωτηθείτε το λόγο!
Pin It